Over

Over mij en Defensa

Wie ben ik? Mijn naam is Sergej Krivoruchko en ik ben een levensgenieter.

Ik zelf heb geen rambo of warstory verhalen te verkopen ivm hoe goed ik ben in zelfverdediging, noch een legeropleiding genoten. Ik ben opgegroeid aan de zee en heb Universitaire studies gedaan in Toegepast Economische Wetenschappen. In die tijd heb ik allerlei sporten beoefend in mijn vrije tijd. Echter, ik wou iets diepgaander en completer, dus niet enkel het puur fysieke gedeelte maar een activiteit dat rekening houdt met meerdere aspecten van het leven en veiligheid. Een totaalplaatje dus en dat biedt Krav Maga mij aan. Mijn fysieke, verbale en mentale weerbaarheid is dankzij dit systeem enorm gegroeid. Het is ondertussen al van 2011 geleden dat ik mijn eerste Krav Maga les heb genoten bij Luc Van Laere, bezieler en oprichter van de European Krav Maga Academy te Borgerhout (www.ekma.be). Voor mij persoonlijk de meest professionele, zelfverdedigingsschool van de lage landen! Op en top professioneel met vriendelijke begeleiding en unieke infrastructuur zoals een nagebouwde bus voor praktijksimulaties. Krav Maga is dus geen sport maar een (zelfverdediging)systeem.

Als kustjongen heb ik de unieke opportuniteit gekregen om zelf een club te starten op een unieke locatie in Vlaanderen, namelijk in de Marinebasis van Zeebrugge! Deze kans heb ik dan ook meteen gegrepen en zo het onstaan van Defensa!, een club volledig gefocust om jezelf en je naasten beter te leren beschermen. De locatie van de trainingen is één van de meest unieke in België. We mogen in en zelfs rond de marinebasis trainen. Een unieke ervaring op zich en dat gecombineerd met lessen – realistische zelfverdediging.

Je bent nooit te oud om bij te leren en dat ben ik van plan om te blijven doen zolang het kan. Ik zal mij continu met plezier blijven bijscholen om zo nog meer inzichten en ervaringen te mogen delen.

Referenties

European Krav Maga Academy

  • Level 1 + 2 @ European Krav Maga Academy
  • Monitor @ European Krav Maga Academy
  • Instructeur @ European Krav Maga Academy (Maart 2019)

Verder heb ik nog opleidingen gevolgd in traumatherapie, massage en bushcraft.

Reserveer hier uw gratis proefles!

 

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close