Over

Over mij en Defensa

Hola, mijn naam is Sergej Krivoruchko

Ik ben gespecialiseerd in weerbaarheidstrainingen rond Krav Maga (self defense), Wim Hof Methode (koude therapie) & outdoor survival skills. Vóór 2020 had ik een Krav Maga club in Knokke-Heist waarbij ik lessen gaf in realistische zelfverdediging. Na de invoering van de fysieke afstandsmaatregelen, ben ik mij meer gaan specialiseren in het organiseren van outdoor evenementen in de natuur.

Mensen komen bij mij om zichzelf te leren verdedigen in allerlei situaties en vlakken (zowel fysiek, mentaal als verbaal), meer zelfzeker en sterker te voelen en grenzen te verleggen. Mensen die vooral op zoek zijn naar avontuur maar ook meer diepgang.

Opleidingen

  • Level 1, 2 & 3 @ The European Krav Maga Academy te Antwerpen (EKMA)
  • Monitor Krav Maga @ EKMA
  • Trainerscursus Krav Maga @ EKMA
  • Wim Hof basiscursus online (10 weken)
  • Helper Rode Kruis Knokke-Heist – 2019
  • Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen – Universiteit Antwerpen
  • Jaaropleiding Bushcraft & survival skills – Living By Nature (Nederland)
  • Business Freedom Elevator 6 maanden traject – 2020 @ FastForwardAmy

Bij het begin van de coronacrisis waren er meer dan 40 leden aangesloten bij m’n Krav Maga club (Defensa). Na het verzorgen van de wekelijkse groepstrainingen en het geven van privé-trainingen aan kinderen en volwassene ben ik ook organisator in samenwerking met het EKMA in Antwerpen van het grote Krav Maga Beach event te Wenduine. Occasioneel geef ik ook trainingen in de European Krav Maga Academy te Antwerpen.

Wat ik vaak te horen krijg van mijn klanten is dat ze minder angstig zijn, meer durven in het leven en daardoor meer geluk en vrijheid ervaren oa in hun eigen lichaam. Groei en zelfontwikkeling zijn de voornaamste drijfveren om tot bij mij te komen.

Bekijk de ervaringen van de deelnemers HIER

Visie Defensa

Mijn doel is om jou terug in jouw oorspronkelijke kracht te zetten. Jij hebt zoveel meer potentieel dan je denkt of dat ze je doen laten geloven! Ik wil graag dat je terug verantwoordelijkheid neemt over je leven door de dingen te controleren waarover je wel controle hebt! (bv je ademhaling, mindset, voeding)

Het doel is jou te empoweren, sterker te maken, weerbaarder te maken op mentaal, fysiek en verbaal vlak & dat je je niet meer zo makkelijk laat beïnvloeden door externe factoren. Een pluspunt is natuurlijk als je gelijkgestemden via deze weg kan vinden hierin! Ik wil dat je meer zelfredzaam wordt door terug contact te maken met de natuur. Daar haal je je kracht! Back to basics, back to simplicity.

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close